снимка pixabayЗа заплаха от Трета световна война се алармира в годишния доклад

...
снимка pixabayЗа заплаха от Трета световна война се алармира в годишния доклад
Коментари Харесай

Чешкото разузнаване: Съперничеството между САЩ, Русия и Китай може да провокира Трета световна война

снимка pixabay

За опасност от Трета международна война се сигнализира в годишния отчет още предходната година на чешкото военно разузнаване. За това се разбирар едвам в този момент, тъй като документът бе оповестен едвам през вчерашния ден, написа.

 

В документа е маркирано, че сега световният спор е в „ първи етап ”. „ Формира се светогледът на тези, които могат и желаят да вземат участие интензивно в него (конфликта), и последователно се дефинират софтуерните принадлежности, с които той може да се ръководи “, споделят създателите на отчета. Според анализатори допустима причина за спора е съперничеството сред Съединени американски щати, Русия и Китай. В доклада се приказва и за понижаване на смисъла на интернационалното право заради неналичието на кротичък разговор като метод за разрешаване на несъгласията. Авторите на отчета акцентират, че манипулирането на публичното схващане също способства за повишаването на напрежението.

Предупреждението идва единствено дни откакто същото споделиха от британското разузнаване.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР